Înaintea ultimelor 9 jocuri din ultima rundă a preliminariilor EURO 2016, programate în această seară, se cunosc deja 18 reprezentative care vor fi prezente la turneul final din Franța (10 iunie – 10 iulie 2016). 
 
Echipele calificate până acum la EURO:
 
FRANȚA (țara gazdă), ISLANDA, CEHIA, BELGIA, ȚARA GALILOR, SPANIA, GERMANIA, POLONIA, ANGLIA, ELVEȚIA, IRLANDA DE NORD, ROMÂNIA, AUSTRIA, ITALIA, PORTUGALIA, ALBANIA, SLOVACIA, RUSIA
 
 

Patru acum, patru în noiembrie

În această seară vom afla numele a încă două reprezentative ce vor merge la EURO. Celelalte patru vor fi stabilite în urma jocurilor de baraj programate în luna noiembrie, pe 12-14, respectiv 15-17 noiembrie. Tragerea la sorți a play-off-ului va avea loc pe 18 octombrie, la Nyon. La baraj sunt calificate, până acum, Ucraina, Irlanda, Slovenia, Suedia și Danemarca, în timp ce Ungaria așteaptă ultimele rezultate pentru a afla dacă se califică direct la EURO în calitate de cea mai bună echipă de pe locurile 3.
 

Grupele EURO 2016, în decembrie

Componența grupelor Campionatului European va fi stabilită în urma tragerea la sorți de la finalul acestui an. Evenimentul este programat pe 12 decembrie 2015, la Paris.