Selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcă, a decis azi, 14 februarie a.c., să trimită faxuri de convocare, DE PRINCIPIU, la meciul amical România – Uruguay (29 februarie a.c., de la ora 20.30, pe Național Arena din București), unui număr de 12 jucători români legitimați la cluburi de peste hotare.

Au primit aceste faxuri următorii fotbaliști: Nicolai Dorin Goian (Glasgow Rangers FC), Ștefan Radu (SS Lazio), Răzvan Dincă Raț (FC Shakhtar Donețk), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Răzvan Cociș (FC Rostov), Bănel Nicoliță (AS Saint-Etienne), Gabriel Andrei Torje (Udinese Calcio), Daniel George Niculae (AS Nancy Lorraine), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu), Adrian Mutu (AC Cesena), Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04) și Ionuț Costinel Mazilu (FC Arsenal Kiev).

În cursul zilei de vineri, 24 februarie a.c., cei 12 fotbaliști menționați mai sus vor primi faxuri de confirmare a convocării sau de revocare a acesteia, în funcție de starea de sănătate și de forma sportivă a fiecărui jucător. Tot pe 24 februarie a.c. va fi anunțat și lotul complet pentru jocul evocat.

Reunirea este programată duminică, 26 februarie a.c., la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia. La ora 12.30, selecționerul Victor Pițurcă va susține o conferință de presă, în sala de protocol a stadionului din incinta Centrului, fiind urmat de unul sau de doi jucători. La ora 18.00 a aceleiași zile va avea loc, tot la Mogoșoaia, un antrenament deschis presei, ședințele de pregătire din zilele de 27 și 28 februarie a.c. fiind închise.

Programul de presă definitiv, incluzând delegația Uruguayului, va fi anunțat vineri, 24 februarie a.c.