La sfârşitul acestei săptămâni s-au reluat meciurile din Liga I la fotbal feminin, cu etapa a VIII-a, a treia din retur. În Seria Est, FC Municipal a învins pe teren propriu echipa Blue Angel Cristian Braşov cu scorul de 5-1. Elevele lui Seches Carol şi-au luat astfel revanşa şi au trecut pe locul întâî în clasamentul seriei cu 21 de puncte şi golaveraj 54-6. Blue Angels ocupă locul II cu 21 de puncte şi golaveraj 25-8. ,,A fost o partidă de partea Mureşului care a dominat meciul clar. Noi suntem încă în pregătire, de abia am început stagiul de două săptămâni şi nu ne grăbim până la play off, deoarece echipa este calificată, iar acest joc nu a fost atât de importatnt. Avem 21 de puncte şi aşteptăm play off-ul, unde vom încerca marea cu degetul”, a declarat antrenorul principal al echipei Blue Angel, Ştefan Geană. Partida a fost controlată de la un capăt la celălalt de jucătoarele mureşene care puteau învinge la un scor mult mai mare. Au marcat pentru echipa noastră Sipos de două ori, Kopaci, Sandu şi Barabasi, cîte un gol. ,,Este cu siguranţă un rezultat bun. Venim după un turneu de cinci jocuri în Muntenegru, în care am întâlnit cele mai bune echipe campioane din zona Balcanică, iar fetele sunt foarte obosite. Este al şaselea joc disputat într-o săptămână. Am reuşit să câştigăm, ceea ce înseamnă un punct bun. Jocul nu m-a satisfăcut în totalitate, deoarerce se putea şi mai bine, dar le felicit pe fete pentru efortul depus“, a declarat Seches Carol, antrenorul principal al echipei FC Municipal.

Au evoluat pentru FCM: Andrea Părăluţă – Alexandra Fleşaru, Claudia Ian, Pupoş Ildiko, Bianca Sandu – Sarosi Csilla, Andrea Herzeg, Kopaci Barbara, Alis Roca, Sipos Kince – Lucia Meleacă.

În repriza a doua au mai jucat Barabasi Kinga, David Marta, Goder Brighita, Mate Tunde şi Ambrus Beata. Următorul meci FC Municipal îl va disputa în data de 20 martie, tot pe teren propriu în compania echipei Vasas Femina Odorhei.

Victorie cu is de mititei

Sursa: http://www.sportulmuresean.ro/article.php/FOTBAL-FEMININ-Victorie-cu-iz-de-mititei/3080/