Universitatea Alexandria - fotbal feminin

La capitolul fotbal jucat de fete, reședința de județ stă foarte bine. O demonstrează Universitatea Alexandria, care a trecut cu brio și de primul joc din play-off, desfășurat astăzi, cu Selena Constanța, pe stadionul municipal din capitala Teleormanului.

Ocupanta primului loc în Seria SUD din Liga I a fotbalului feminin – Universitatea Alexandria – a învins echipa de pe locul patru – Selena Constanța – cu scor 4-1(2 0) și are șanse reale de a promova în Superliga națională, așa cum își dorește.

În meciul de duminică au marcat sportivele: Al. Nica (2), Deca, Săvescu. Antrenorul Călin Pistolea a introdus în primul 11 fotbalistele: G.Prunaru-I.Streche, O.Dumitrache, P.Jderu, A.Boldeiu (A.Paraschiv, min. 87)-An.Nica, B.Delceoiu (D.Butoi, min. 75)-Al.Nica, F.Chiar, I.Săvescu-N.Deca.

”Felicit fetele pentru evoluția de astăzi! Au dat dovadă de atitudine și asta s-a văzut la finalul meciului. Am controlat meciul în ambele reprize, cu mici excepții în repriza a doua. Suntem pe drumul cel bun, însă mai avem mult de muncă până la realizarea obiectivului. Țin să mulțumesc, în numele echipei, spectatorilor care ne-au fost aproape și ne-au încurajat. Îi așteptăm să ne fie alături și la meciurile următoare”, a declarat, la finalul jocului, antrenorul Călin Pistolea.

Meciul dintre alexăndrence și constănțence a fost arbitrat de o brigadă din județul nostru, la centru fiind Cristina Babadac, ajutată de Cătălina Nan și de Tomi Teodorescu la liniile de margine. Alături de fete s-a aflat și președintele CS Universitatea Alexandria, Adrian Cioacă.

sursa informatiateleormanului.net