Transferul la Anderlecht poate fi socotit drept un cadou perfect pentru Ștefania Vătafu, care joi, 12 iulie, va împlini 25 de ani!

Om de bază în naționala României, pentru care a debutat în urmă cu nouă ani, Ștefania Vătafu e așteptată de oficialii clubului Anderlecht să ajute noua sa echipă cu experiența căpătată în Liga Campionilor, unde a evoluat ani în șir cu Olimpia Cluj, dar și în campionatul Spaniei. Sezonul trecut, Ștefania a încheiat pe locul patru cu Tenerife în Primera Division, după granzii Atletico Madrid, Barcelona și Athletic Bilbao.

Este o nouă provocare si un nou început, voi avea ocazia de a juca din nou în grupele Champions League,  unde avem ca obiectiv principal avansarea în fazele superioare. Va fi cu siguranță o experiență interesantă pentru că e pentru prima dată când voi juca în Champions League, însă nu cu Olimpia. Toată lumea m-a primit foarte bine, atât staff-ul cât și fetele din cadrul echipei, ceea ce mă face să cred că adaptarea mea aici va fi una foarte rapidă”.

Campioană a Belgiei anul acesta după o pauză de două decenii, Anderlecht Bruxelles va evolua în Grupa a 3-a preliminară a UEFA Women’s Champions League, alături de formațiile Glasgow City (Scoția, gazda meciurilor), Górnik Łęczna (Polonia) și FC Martve (Georgia).