Sportul Bistritean - 022714084309

Programat sâmbătă de la ora 11, pe Bargau Arena, meciul amical cu Navobi Iaşi, locul 7 la sfârşitul turului în Superligă, reprezintă o bună ocazie pentru antrenorii Svoboda şi Ruscau jr. de a vedea la lucru noile achiziţii, 6 transferuri fiind făcute în această iarnă la echipa din Pr. Bârgăului. 

Printre acestea, cel a lui Filler Katalin Beata pare cel mai răsunător, având în vedere palmaresul deja bogat al jucătoarei de doar 17 ani. Născută la Cluj, aceasta a fost descoperită de Mirel Albon, antrenorul loturilor naţionale ale României. A jucat la echipele Clujana Cluj, Olimpia Cluj, ultima echipa de la care a venit la Heniu fiind Vasas Odorhei, echipa cu care fetele noastre se bat pentru primul loc.

Cu peste 30 de selecţii în loturile naţionale ale României, la toate nivelele, inclusiv senioare, Bea, cum este alintată de prieteni, a ales să vină la echipa noastră, transferandu-se şi cu şcoala, fiind în prezent elevă la LPS în clasa a 11-a. Ţine cu Barcelona şi cu Steaua, visul ei fiind să ajungă la fel de celebră ca idolii săi, Dică şi Ronaldinho.

Liga I a la fotbal feminin se reia în data de 9 martie, Heniu Pr. Bârgăului evoluând în deplasare la Olimpia 2 Universitatea Tehnică Cluj.

 

Sursa sportulbistritean.ro