Începând cu startul acestui an, formația din Banat va fi antrenată de Sorin Brîndescu, care ocupa deja funcția de manager sportiv al clubului. Fortuna Becicherecu Mic se află în acest moment pe locul trei în clasamentul Ligii 1, la șase puncte de liderul ”U” Olimpia Cluj.

Fost antrenor al echipei ASU Politehnica Timișoara, din Liga 2, Sorin Brîndeanu a acceptat provocarea de a antrena un club feminin.”Cei de la Becicherecu Mic m-au contactat vara trecută și mi-au propus funcția de manager sportiv al clubului, lucru care îmi oferă un avantaj acum deoarece cunosc deja jucătoarele și filozofia clubului. Îi voi avea în continuare alături de mine pe Florin Pădurean și Andra Velea, care au făcut o treabă extraordinară la echipă până acum”, a declarat Brîndescu.

Este destul de greu să ne propunem un obiectiv exact acum, însă ne dorim să avem un parcurs cât mai bun și lung în Cupa României și, de ce nu, să câștigăm trofeul. Însă cel mai mult ne vom axa pe creșterea nivelului de joc, pe îmbunătățirea calităților individuale ale jucătoarelor și pe crearea unei mentalități competitive.

De asemenea, vrem să ridicăm nivelul și la junioare, deoarece vrem să punem accent pe promovarea jucătoarelor din pepiniera proprie, care să facă mai apoi pasul către loturile naționale. Ne așteaptă un drum lung și greu, însă am încredere în fete și sunt convins să împreună ne vom atinge obiectivele”, a declarat pentru frf.ro noul antrenor al clubului.

Aceasta este prima experiență la un club de fotbal feminin din CV-ul lui Sorin Brîndescu, care a mai antrenat până acum formația din Liga 2, ASU Politehnica Timișoara. ”Pentru mine fotbalul este același, fie că vorbim de fete sau de băieți, ba chiar pot spune că fetele au unele plusuri pentru că sunt mult mai ambițioase și dornice să demonstreze.”

Cu doctorat în management și conferențiar universitar în cadrul Universității de Vest – Facultatea de Educație Fizică și Sport din Timișoara, Sorin Brîndescu deține și Licența PRO UEFA.