ACS  Atletic Drobeta a câștigat cu 10-0 partida cu Luceafărul II Filiași și a încheiat turul pe locul secund, în seria I a Ligii a III-a la fotbal feminin.

În ultima etapă a turului, fetele antrenate de Daniel Ispas s-a impus cu 10-0 în deplasarea de la Ișalnița, prin golurile marcate de Lavinia Erceanu (3, 56), Roxana Radu (10, 58, 69), Ana Ioniță (14, 44), Cristina Vâlceanu (18), Ionelia Matei  (50) și Ana Manea (81). Ionelia Matei a ratat și un penalty, iar, în cazul în care ar fi marcat, Atletic Drobeta devenea campioană de toamnă, cu un gol peste contracandidata Dream Team București, care s-a impus cu 6-3 în deplasarea de la Giurgiu.

Am dominat jocul în totalitate, dar și adversarul a fost unul modest, după cum se și poate observa în clasament! Sunt foarte mulțumit de atitudinea fetelor pe parcursul turului, pe care l-am încheiat fără înfrângere! Am obținut 4 victorii și o remiză, la Dream Team.  Trebuie să facem o pregătire bună în iarnă, ca să avem un parcurs la fel de bun în retur. Obiectivul nostru îl reprezintă promovarea în eșalonul secund și am încredere în aceste fete minunate. Mulțumesc Consiliului Județean Mehedinți și Primăriei Severin pentru sprijinul acordat”, a declarat Daniel Ispas, pentru frf.ro.

Echipa sa a jucat în formula: Lavinia Sporea  – Ana Maria Ioniță, Georgiana Pozmac, Roxana Safta, Alexandra Inoveanu, Lavinia Erceanu, Roxana Sorescu, Cristina Vâlceanu,  Ionelia Matei, Ana Manea și Roxana Radu, iar pe parcurs au intrat Daniela Condescu, Sidonia Giuverdea, Bianca Neagoe și Bianca Gheorghiceanu.

Returul va începe în martie 2019, iar severinencele vor juca, în etapa a VI-a, la Dunărea Giurgiu

Liga a III-a, Seria I, etapa a V-a
Luceafărul II Filiași – ACS Atletic Drobeta 0-10
Dunărea Giurgiu – Dream team Cucurești  3-6
Progresul București – ACS Carmen București 0-2

Clasament

  1. Dream Team 13p
  2. Atletic 13p
  3. Carmen 9
  4. Progresul 6p
  5. Dunărea 3p
  6. Luceafărul II 0p

Mircea OGLINDOIU (Mehedinți)