Rep.: Prin victoria obţinută în faţa echipei Blue Angels v-aţi reântors pe poziţia de lider!
S.C.:
Într-adevăr suntem pe locul întîi acolo unde ne este de alfel locul. A fost un accident la Braşov, unde am pierdut cu 2-0 în tur, dar ne-am luat revanşa. Va urma meciurile din play off care vor decide campioana. Acolo vom vedea pregătirea pe care am acumulat-o în această iarnă. Am avut jocuri internaţionale foarte bune, şi iată de altfel şi primul rezultat pozitiv. Mai urmează încă două jocuri în acest retur, însă mult mai uşoare, iar în data de 31 martie va începe play off-ul.
Rep.: Echipa s-a întors cu rezultate deosebite din turneul efectuat în localitatea muntenegreană Budva. Cu ce impresie aţi rămas?
S.C.:
Ne-am şi clasat pe locul II cu un bilanţ de trei victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere. Am întâlnit campioana Sloveniei cu care am remizat 3-3, urmat înfrângerea în faţa campioanei Rusiei, scor 1-3, echipă care evoluează în sferturile de finală Champions League, iar apoi am învins cu 3-0 selecţionata Muntenegrului, am încheiat 3-2 cu campioana Bosniei şi 4-0 cu cea a Albaniei. A fost un turneu foarte bine organizat de Muntenegru.
Rep.: Există noutăţi în lotul echipei?
S.C.:
 Nu există nici o noutate. A plecat Radu Mihaela la Braşov. Au venit jucătoare tinere din propria pepinieră, şi care cred că vor reuşi să ajungă titulare. Am optat pentru un lot mai restrâns, însă mult mai omogen. Fetele au deja 2 ani de cînd joacă împreună şi se observă relaţiile de joc.
Rep.: Care ar fi obiectivul pentru partea a doua a campionatului?
S.C.:
 Noi ne dorim să câştigăm toate meciurile, să ajungem în finala Cupei României, şi să încercăm din nou să ne aflăm acolo unde ne este locul. Obiectivul sper că va fi atins. Primul a fost să intrăm în play off, ceea ce nu se punea problema, iar în play off ne vom bate pentru fiecare joc. Cred că campioana se va decide ca şi în anii prededenţi în disputa cu clujencele.
Seches Carol

Sursa: http://www.sportulmuresean.ro/article.php/FOTBAL-FEMININ-Seches-Carol-%C3%8En-play-off-ne-vom-bate-pentru-fiecare-joc%E2%80%9D/3089/

Categoria: Feminin Data: 2013-03-06