UPDATE | Duelurile stabilite în urma tragerii la sorți sunt următoarele:

Fortuna Becicherecu Mic – Heniu Prundu Bârgăului
Independența Baia Mare – ”U” Olimpia Cluj
Fair Play București – Vasas Femina Odorhei
Universitatea Galați – CSS Târgoviște

Duminică, 9 decembrie, a avut loc ultimul joc din optimile de finală ale Cupei României la fotbal feminin, ediția 2018-2019.

CSS Târgoviște, deținătoarea trofeului, a trecut cu 1-0 de Universitatea Alexandria și a obținut biletele pentru următoarea fază. Acolo unde s-au mai calificat Vasas Femina Odorhei (4-0 cu Navobi Iași), Fair Play București (3-1 cu Carmen București), Heniu Prundu Bârgăului (4-2 cu CSM Tg. Mureș), Fortuna Becicherecu Mic (3-0 cu Juventus Timișoara), ”U” Olimpia Cluj (18-2 Olimpic Star Cluj), Independența Baia Mare (3-2 cu Piros Security) și Universitatea Galați (4-0 cu Selena Constanța).

Tragerea la sorți a sferturilor de finală este programată luni, 10 decembrie, de la ora 14:00, la sediul Federației Române de Fotbal.

Cele 8 echipe calificate sunt împărțite în două urne:

Urna A (echipe care s-au regăsit în „optimi” și în sezonul precedent): ”U” Olimpia Cluj, Vasas Femina Odorhei, Heniu Prundu Bârgăului, CSS Târgoviște

Urna B: Fortuna Becicherecu Mic, Universitatea Galați, Independența Baia Mare, Fair Play București

Echipele din urna A se împerechează cu cele din urna B. „Sferturile” se dispută într-o singură manșă, în martie 2019, pe terenul formației mai slab clasate în sezonul precedent (toate echipele calificate fiind din Liga 1).