Saptamana aceasta au avut loc partidele din cadrul play-offului Superligii si Ligii I la fotbal feminin.

In Superliga, in etapa a IV-a, liderul, Olimpia Cluj s-a impus cu 4-0, in deplasare, la revelatia acestei editii de campionat, nou promovata Heniu Prundu Bargaului.

ASA Tg Mures a invins si ea in deplasare cu 6-2 la Real Craiova, si mentine distanta de 5 puncte intre primele doua locuri din campionat.

 

In Liga I, surpriza a fost la Reghin (seria 1) si la Constanta (seria a 2-a) unde echipele gazda s-au impus cu 3-2 in fata liderului seriei 1, Olimpia 2 Cluj, respectiv 5-4 impotriva echipei CSS Tirgoviste, ocupanta locului 2 din seria a 2-a.

In celelalte partide, Vasas Femina Odorheiul Secuiesc a invins in deplasare cu 1-0 la Baia Mare si este deja promovata in Superliga de fotbal feminin.

In egala masura si din seria a 2-a Navobi Iasi are mari sanse sa fie promovata matematic dupa victoria din deplasare de la Falticeni cu 6-2, daca va castiga sau va face un egal in partida de acasa ce va avea loc miercuri 13 mai, orele 12,00 in compania echipei CSS Targoviste.

 

Sursa: www.csnavobi.ro

In concluzie, o etapa plina de surprize si de goluri, care nu fac decat sa certifice spectacolul din fotbalul feminin, care merita luat in serios de televiziunile sportive si mai ales de eventualii investitori care ar putea sustine acest frumos sport!!!