Faza a II-a a Cupei României la Fotbal Feminin a avut loc Miercuri, 3 Decembrie 2014.

Excepţie au făcut partidele dintre Real Craiova – Victoria Craiova , CSS Târgovişte – Universitatea Alexandria, Oţelul Galaţi – Fairplay Bucureşti care au fost amânte şi  partida de la Odorheiu Secuiesc, care a avut loc în 26 Noiembrie, echipa gazdă calificându-se în sferturile Cupei cu scorul de 4-1 în faţa echipei CS Brazi.

Scorul acestei faze a fost realizat de deţinătoarea trofeului, Olimpia UT Cluj-Napoca, care a eliminat Independenţa Baia Mare, înscriind 11 goluri prin : Voicu (3′ ; 5′ ; 40′ ; 68′ ; 74′), Manie (8′), Lunca (18′ ; 44′), Bâtea (39′), Vătafu  (62′) – foto, Ficzay (90′).

Olimpia UT Cluj-Napoca

Surpriza a fost însă, eliminarea Timişoarei de echipa a 2-a a Olimpiei. Venite în ziua jocului la Cluj,( intervenind şi factorul oboseală pentru  bănăţence), au fost surprinse de o echipă tânără, întărită cu 2 jucătoare de la prima echipă ( Pinczi şi Ciolacu). Olimpia 2 UT Cluj-Napoca s-a impus fără drept de apel încă din prima repriză de joc marcând 6 goluri prin : Popa (10′ ; 29′ ; 44′) , Pinczi (24′), Ciolacu (27′), Indrei (43′).

Olimpia 2 UT Cluj-Napoca

Finalista Cupei din sezonul trecut, ASA Târgu Mureş, a făcut deplasarea la Iaşi pentru a întâlni echipa Navobi. Deşi au rezistat până în minutul 41, când Goder a deschis scorul pentru ASA (scor conservat până la pauză), pe final ieşencele au cedat, iar mureşencele au mai înscris încă 3 goluri prin Sinka (59′), Gorea ( 70′) si Bărbos (75′). Astfel, scorul final a fost 4-1 pentru Târgu Mureş, Navobi reuşind golul de onoare prin tânăra jucătoare, Gangal (80′) – foto : nr. 14

Navobi Iasi

Ultimul rezultat al acestei faze a Cupei a fost unul aşteptat, Heniu Prundu Bârgăului calificându-se în sferturi după ce a eliminat echipa din Dolheşti cu scorul de 3-1.

 

 

Vasas Femina Odorheiul Secuiesc – FC Brazi 4-1

Navobi Iaşi – ASA Târgu Mureş 1-4

Independenţa Baia Mare – Olimpia UT Cluj-Napoca 0-11

Olimpia 2 UT Cluj-Napoca – CFR Timişoara 6-0

Armonia Dolheşti – Heniu Prundu Bârgăului 1-3

Real Craiova – Victoria Craiova (amânat)

CSS Târgovişte – Universitatea Alexandria (amânat)

Oţelul Galaţi – Fair Play Bucureşti (amânat)