fotbal-feteFără surorile Buză, “leopardele” au viaţă grea în play-off-ul Ligii I de fotbal feminin. După eşecul surprinzător de acasă cu Braşovul, CFR Timişoara a cedat şi pe terenul lui Real Craiova (locul 4). Fetele pregătite de Florin Bugar au condus cu 2-0 la pauză prin dubla Larisei Sârbovan dar au cedat în partea a doua cu 3-2 după ce gazdele au egalat prin două penalty-uri!

Feroviarele au început bine jocul disputat la Işalniţa. Golgheterul CFR-ului, Larisa Sârbovan a marcat după numai zece minute de joc şi avea să-şi completeze dubla peste alte 12 minute. Amfitrioanele au profitat însă de o eroare în careu şi au redus în minutul 27 din diferenţă. La pauză de altfel scorul avea să fie 1-2. La reluare însă lucrurile s-au complicat pentru timişorence, care au fost din nou pedepsite destul de uşor cu o lovitură de la 11 metri. Real a egalat şi a dat lovitura peste doar trei minute. 3-2 final şi situaţia se complică pentru bănăţence în clasament, acolo unde au rămas pe locul 3 cu 13 puncte.

“Am început bine, am avut 6-7 ocazii, nu a fost diferenţa care trebuia în prima repriză. Adversarele au marcat două goluri din două penalty-uri. Nu vreau să caracterizez jocul din a doua repriză. Sunt foarte dezamăgit. Nu mai putem prinde locul 2 decât dacă batem Clujul, pentru locul 3 suntem în grafic”, a declarat Florin Bugar, antrenorul lui CFR Timişoara.

Surorile Buză s-au supărat

CFR nu a beneficiat nici la acest joc de un portar de meserie, minus resimţit pe parcursul acestui sezon, când mereu o jucătoare de câmp de calitate a trebuit “sacrificată”. Mai mult, la ultimele două partide elevele lui Florin Bugar au trebuit să se descurce fără surorile Diana şi Claudia Buză, care s-au supărat pe antrenor şi vor să plece la altă echipă. “Surorile Buză au refuzat să facă deplasarea. S-au supărat, nu ştiu de ce… Ne-a fost greu, nu prea am avut nici portar în acest campionat”, s-a rezumat să spună “Bughi”.

În penultima etapă a play-off-ului Ligii I fetele de la CFR Timişoara primesc marţi, 21 mai, de la ora 11, vizita campioanei Olimpia Cluj.

CFR Timişoara (antrenor Florin Bugar): Şodinca – Obrad, Durlă, Voica M., Hăisu (75′ Abrudan) – Ababei , Voica I., Cojocaru, Bistrian – Sas, Sârbovan.
Sursa:
http://www.banatsport.ro/reala-dezamagire-in-oltenia-fetele-de-la-cfr-au-pierdut-dupa-ce-au-condus-cu-2-0/