Prima înfrângere la Gara Mare din acest sezon. Campioana a DRESAT din nou „leopardele vişinii”

cfr.olimpia.sirbovanFotbalistele de la CFR Timişoara nu au reuşit să se ridice la un nivel la care să pună probleme campioanei de la Olimpia Cluj astăzi la prânz şi au suferit o înfrângerere usturătoare la scorul de 7-1. A fost primul meci pierdut în acest sezon de „leopardele vişinii” pe teren propriu, iar singurul gol al timişorencelor a fost opera Larisei Sîrbovan în debutul reprizei a doua.

Campioanele au deschis scorul în minutul 11 prin Mara Bâtea. Alb-vişiniile au avut imediat după o ocazie bună să egaleze, dar Ozana Ababei a ratat şansa de a înscrie în poartea Mirelei Ganea de la oaspeţi. În minutul 26, Alexandra Lunca a majorat diferenţa la scorul de 2-0. Până la pauză, ardelencele şi-au aisugrat victoria cu alte două goluri ale jucătoarelor Bâtea şi Lunca, astfel că la vestiare s-a intrat cu 4-0 pentru oaspetele din Cluj.

Golul de onoare al elevelelor lui Florin Bugar a venit în minutul 48, graţie Larisei Sîrbovan care a reluat un balon respins de portarul ardelencelor. Gazdele nu au reuşit să răstoarne scorul, care dimpotrivă, a căpătat proporţii în favoarea clujencelor. Alexandra Lunca a mai înscris de două ori, în minutele 67, respectiv 76, iar ultimul gol a fost marcat de Andreea Voicu, intrată de pe bancă.

CFR Timişoara: Abălaşei, Şodinca, Durlă, Mirică, Heisu, Ababei, Molnar, Lihet, Voica, Sas, Sîrbovan. Au mai intrat: Bistrian, Stroia, Christopoulou, Iscru şi Abrudan.

Olimpia Cluj: Ganea, Corduneanu, Bortan, Iuşan, Ficzay. Giurgiu, Vătafu, Bâtea, Lunca, Ciolacu, Olar. Au mai intrat: Carp, Prunenau, Voicu, Desmerean, Indrei.