Sezonul 2021/2022 s-a încheiat oficial în cele trei eșaloane fotbalistice ale fotbalul feminin odată cu finala Cupei României, programată pe 5 iunie, pe stadionul Arcul de Triumf din București!

”U” Olimpia Cluj continuă dominația în fotbalul feminin

Formația clujeană și-a adjudecat, pentru a 11-a oară consecutiv titlul de campioană a României, la finalul celui mai disputat sezon din ultimii ani. Cele două formații care s-au întâlnit și în finala Cupei României, ”U” Olimpia și ACS Heniu, s-au duelat până în ultima etapă pentru titlul de campioană, trofeul ajungând însă la Cluj.

Cupa României a ajuns tot la formația clujeană, U Olimpia bifând eventul pentru al doilea sezon consecutiv, după ce s-a impus cu 6-2 în fața fetelor de la ACS Heniu în ultimul act al competiției.

Podiumul Ligii 1 Feminin a fost completat de Politehnica Timișoara, care s-a clasat în top 3 cele mai bune echipe din România la doar un an de la formare.

FK Csikszereda și Carmen București au promovat în primul eșalon

Echipa satelit a clubului clujean s-a clasat pe primul loc și în Seria 2 a Ligii 2 Feminin și, deși nu au drept de promovare, jucătoarele au fost premiate pentru parcursul pe care l-au avut în acest sezon. În această situație, locul echipei clujene va fi preluat de ocupanta locului 2 din Seria 2, CS Carmen București, care revine în Liga 1 după un sezon în eșalonul secund.

Tot în prima ligă le vom vedea din toamnă și pe jucătoarele formației FC Csikszereda Miercurea Ciuc, care au încheiat sezonul pe locul 1 în Seria 1 a Ligii 2 Feminin cu 15 victorii din 16 meciuri disputate și 90 de goluri marcate!

Zimbrul Tulcea și echipa satelit a echipei CSM Alexandria urcă în eșalonul secund

Premiantele sezonului din Liga 3 Feminin sunt ACS Zimbrul Tulcea și echipa satelit a clubului de primă ligă, CSM Alexandria, care au încheiat pe prima poziție a clasamentului în cele două serii.