Bucuria fetelor de la Carmen București după primirea trofeului pentru promovarea în Liga 2

După ce ”U” Olimpia Cluj și-a adjudecat al nouălea titlu consecutiv în Liga 1, la finalul acestei săptămâni s-au stabilit și echipele promovate din următoarele două eșaloane fotbalistice.

Astfel câștigătoarele celor două serii din Liga 2, Selena SN Constanța și Piros Security Arad, și-au câștigat deja biletele pentru prima Ligă.

Ocupantele locurilor secunde din cele două serii, Vulpițele Galbene Roman și Școala de Fotbal Luceafărul Filiași, dispută un baraj pentru ultimul loc disponibil în Liga 1. În tur, meciul s-a încheiat 6-6, returul urmând să se dispute pe 2 iunie!

Câștigătoarele celor trei serii din Liga 3 au fost sau urmează să fie premiate pentru promovarea în al doilea eșalon fotbalistic. FC Carmen București a sărbătorit la finalul partidei cu Progresul București, câștigată cu 14-0, iar CN Nicu Gane a fost premiată la finalul meciului disputat pe terenul celor de la Zimbrul Tulcea și câștigat cu 4-2!

CSM Târgu Mureș, câștigătoarea seriei 2 a Ligii 3, va fi premiată vineri, 31 mai, înaintea finalei Cupei României feminin, dintre Fortuna Becicherecu Mic și Vasas Femina, programată de la ora 17:00, pe stadionul Trans-Sil, din Târgu Mureș.