Navobi Iaşi continuă să fie surpriza plăcută a Superligii de fotbal feminin. Miercuri, fetele pregătite de prof. Adrian Ambrosie au câştigat cu scorul de 3-2 (1-0) meciul de pe teren propriu cu ASA Tg. Mureş, ocupanta locului 2 în play-off şi au făcut un pas decisiv în tentativa de a încheia campionatul pe podium. Navobi a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Loredana Nica (21, 57), dar oaspetele au egalat prin două goluri marcate din penalty de Mădălina Boroş, în minutele 71 şi 74. În al doilea minut al prelungirilor, aceeaşi Loredana Nica a marcat golul unei victorii frumoase a gazdelor, care doar printr-o minune mai pot rata locul 3 în acest sezon. Interesant este faptul că târg-mureşencele s-au impus la Iaşi în sezonul regulat cu scorul de 2-1, ambele goluri fiind marcate atunci din penalty.

După acest succes contând pentru etapa a 4-a din play-off, Navobi ocupă locul 3, cu 17 puncte, având un avans de 6 puncte faţă de Femina Odorhei, echipa de pe locul 4. 

Antrenorul ieşencelor, Adrian Ambrosie spune că a simţit înaintea partidei că poate câştiga acest derby cu ocupanta locului secund. “Sincer să spun, am simţit că putem câştiga acest meci, le-am şi spus fetelor acest lucru. Echipa este în creştere de formă şi eram sigur că dacă vom repeta jocul foarte bun făcut în deplasare cu Vasas Femina Odorhei putem învinge ASA Tg. Mureş. Le felicit pe fete pentru acest parcurs extraordinar. Este foarte greu să mai pierdem locul 3, ar trebui să cedăm la scor acasă în faţa echipei Vasas Femina, iar adversara noastră directă la locul 3 să câştige cu Tg. Mureş. Este cea mai bună performanţă a noastră din ultimii patru ani, de când am înfiinţat echipa”, a declarat prof. Adrian Ambrosie, managerul echipei Navobi.