Sambata 22 Februarie echipa de fotbal feminin Navobi Iasi a jucat pe stadionul Siderurgistul un nou amical cu echipa locală Otelul Galati.

Prima repriza a fost dominata de iesence care si-au creat numeroase ocazii de a marca prin Ana Foia, Andreea Grigoras, Rahela Gangal si Artimiza Ciubotariu, ultima care a trimis cu capul mingea in transversala la o centrare foarte buna a lui Justine Prata.

Apărarea ieseana si-a facut bine datoria, respingând cu calm orice atac al gazdelor, iar mijlocul a creat superioritate, plasând cu calm si rabdare.

In repriza secundă fotbalistele de la Navobi au continuat seria ratărilor si pe fondul unui contraatac al gazdelor portarul Elena Toma a respins o centrare din careu si s-a ciocnit de jucătoare din Galați faza la care arbitrul a acordat usor penalty pentru gazde, care au ratat, trimitand mingea in bara.

In min 75 galatencele au deschis scorul, dintr-o faza in care jucătoarea gazda a vrut sa centreze si a dat o bolta frumoasa peste portarul iesean care a aparat foarte bine in acest meci.

Bucuria Otelului a durat numai 4 minute cand internațională de la U19, Rahela Gangal a executat perfect o lovitura libera de la 25 de metri, in coltul lung, stabilind scorul final 1-1.

Echipa:
Toma (Cojocaru) – Ciobanu (Scortanu), Prodan, Ambrosie, Gheorghita – Prata, Gangal, Ilas, Foia – Grigoras (Barau), Ciubotaru (Croitoru)

“Un meci util pentru noi in compania unui adversar bine organizat care are condiții foarte bune de antrenament si joc. Avem in continuare probeleme la finalizare si la curajul de a îndrăzni la mai mult in joc. Cred ca un progres am realizat astazi in ce privește posesia si siguranță cu care am ieșit din aparare, precum si unitatea echipei care s-a vazut mai ales in încurajările din timpul jocului . Mai avem doua jocuri amicale cu Măgura Bacau si cu Heniu Prundu Bargaului dupa care incepem meciurile oficiale unde speram sa ajungem in forma cea mai buna pentru a ramane in Superliga” – Prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi

In concluzie, dupa ce echipa a pierdut, din diverse motive, 9 jucătoare bune cu care a promovat in Superliga Nationala, tineretea si lipsa de experienta își pune amprenta asupra rezultatelor pe termen scurt, insa promite multe pe viitor, daca vom mai avea incredere, susținere si rabdare!

20140222-164910.jpg

20140222-164945.jpg

20140222-165030.jpg

sursa csnavobi.ro