Ediția de luni, 27 aprilie, le-a prilejuit fanilor fotbalului feminin întâlnirea cu una dintre cele mai valoroase și mai lăudate jucătoare din România în ultimii ani.

Este vorba despre Teodora Meluță, care la doar 20 de ani se apropie de 50 de selecții la prima reprezentativă și a fost desemnată cea mai bună jucătoare din România în 2018 și 2019. Componentă a campioanei „U” Olimpia Cluj, Teodora a rezistat cu succes întrebărilor și curiozităților venite din partea suporterilor.

Teodora Meluță a explicat de ce a ales fotbalul și a povestit despre primele antrenamente, despre prima sa echipă, despre accidentarea care a fost aproape să îi încheie cariera, dar și despre prima convocare la echipa națională. Teodora a mărturisit că suportă cu greu perioada de izolare și că abia așteaptă să reînceapă antrenamentele, să joace din nou. „Cred că această perioadă reprezintă o încerare pentru toți sportivii. Este un chin. Nu știm când vom reveni la antrenamente. Mi-aș dori ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, aș vrea să jucăm chiar și trei meciuri pe săptămână, doar să încheiem competițiile deja demarate”, a spus fundașul echipei „U” Olimpia Cluj și al naționalei feminine.

Suporter al băieților de la Barcelona și FC Liverpool, Teodora Meluță a mărturisit că și-ar dori să evolueze la cel mai înalt nivel: „Cred în forțele mele, mă antrenez, dar nu am pretenția că Lyon sau PSG să vină să mă oferteze imediat. E o diferență între campionatele noastre, sunt realistă și cred că lucrurile în viață se fac pas cu pas”.

Începută pe un ton optimist, Ora Tricolorelor cu Teodora Meluță s-a încheiat în aceeași notă! „Nici nu știu când a trecut atât de repede o oră. Vă mulțumesc și vă invit să rămâneți alături de echipa națională, de fetele care practică acest sport și de Ora Tricolorelor”, a spus, la final, Teodora Meluță.

Ora Tricolorelor cu Teo Meluță! Vă așteptăm alături de noi să discutăm despre fotbalul feminin și să vă răspundem la întrebări! ???

Gepostet von Nationala Romaniei de Fotbal Feminin am Montag, 27. April 2020

ARTICOL DE ADI DOBRE