Miercuri, 20 Mai 2015, de la ora 17:00 s-a scris istorie în „cartea” fotbalului românesc la Baza Sportivă Unirea din Cluj-Napoca,  prin disputarea partidei din Semifinalele Cupei  României la fotbal feminin dintre cele doua echipe ale Olimpiei Cluj – Olimpia I care evoluează in Superligă, respectiv Olimpia II care evoluează in Liga I.

Dacă în cazul Olimpiei I perfomanța era una așteptată, fiind deținătoarea Cupei în ultimii 4 ani, surpriza a venit de la junioare, care printr-o dorință, dăruire și pofta de joc formidabile au reușit să treacă de adversari importanți din Liga I și Superligă, ajungâng în Semifinale.

Fetele nu au tratat această partidă cu superficialitate deși toate erau prietene și colege, ba din contră, au încercat să ofere un spectacol cât mai frumos publicului prezent la meci.

În public s-a aflat și dl Primar al Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc care a venit să felicite personal jucătoarele de la Olimpia Cluj, deoarece imediat după finalul partidei a avut loc festivitatea de premiere a Olimpiei cu Titlul de Campioană Națională la fotbal feminin 2014-2015.

Scorul final al partidei a fost 7-1 pentru Olimpia I, 3-0 până la pauză.

Pentru Olimpia II aceasta a fost cea mai „tragică” înfrângere din istoria evoluției lor în orice competiție la care au participat, nemaiprimind de la nicio adversară mai mult de 7 goluri.

Totuși, junioarele au reușit ceea ce doar 2 echipe din Superligă au reușit în acest sezon competițional (ASA Târgu Mureș – 1 gol și Real Craiova -1 gol), și anume să inscrie un gol în poarta Olimpiei prin Mihaela Ciolacu în minutul 61 dintr-o lovitura liberă executată impecabil.

Olimpia I: Ganea – Corduneanu, Olar, Lipotean, Giurgiu (46 Boboc) – Bortan, Vătafu, Borodi – Voicu, Bâtea, Lunca.

Olimpia II: Boandă (87 Chiș) – Mera, Meluță, Moraru, Deac – Desmerean, Ciolacu, Carp –  Popa (87 Baias), Rus, Ciobanu (55 Zăhan).

Au marcat: Lunca (20, 30, 48), Bortan (27’), Bâtea (52’), Olar (62’), Voicu (90’)  și Ciolacu (60’).

Următoarele meciuri:

Olimpia I mai are de disputat ultimul meci din play-off-ul Superligii în deplasare la ASA Târgu Mureș, iar Olimpia II va face deplasarea la Baia Mare pentru a disputa meciul din cadrul Etapei IV din play-off-ul Ligii I.

Finalista Cupei