După perioada de pregătire fizică intensă, care a avut loc din perioada 8-27 ianuarie, echipa antrenată de Mirel Albon va participa la un turneu internațional organizat de campioana Poloniei.

În perioada de pregătire de iarnă campioanele României la fotbal feminin au introdus elemente noi în pregătirea lor și anume practicarea unor sporturi complementare (judo, basket, TRX, cycling).

Turneul amical internațional la care va participa Olimpia se va desfățura în perioada 28 ianuarie – 4 februarie, și vor participa alături de reprezentanta României, campioana Poloniei, Konin Medyk și încă două echipe din Polonia din primul eșalon. Cinci jucătoare de la Olimpia 2 vor lua parte la această stagiune de pregătire împreună cu prima echipă.

Nu este pentru prima oară când Olimpia întâlnește campioana Poloniei, aceasta participând în vara anului trecut la o partida amicala care s-a desfasurat în Cluj-Napoca pe terenul Clujana, partidă la sfârșitul căreia Konin a ieșit învingătoare cu scorul de 3-1, golul olimpicelor fiind marcat de Andreea Voicu din penalty.

Imediat după întoarcerea din Polonia, clujencele se vor opri direct la Târgu Mureș, unde va avea loc un alt turneu internațional organizat de vice-campioana României la fotbal feminin, ASA, în perioada 5-9 ianuarie. Alături de Olimpia Cluj și ASA Târgu Mureș, la turneul din România vor mai participă două echipe din Ungaria, Astra Hungary FC Budapesta (locul 3) și Ujpest TE Budapesta (locul 7), ambele din prima ligă.

 

Sursa : www.monitorulcj.ro