Echipa feminină de fotbal Olimpia Cluj s-a calificat miercuri în finala Cupei României! Olimpia a trecut fără drept de apel, într-o partidă disputată pe teren propriu, la Someșeni, de Heniu Prundu Bârgăului, scor 6-0 (5-0).

Pentru formația care domină de ani buni competițiile interne, calificarea în ultimul act al competiției e a șaptea consecutivă! În precedentele șase finale, Olimpia s-a impus de cinci ori, ratând un singur trofeu, anul trecut, când, în confruntarea disputată pe Stadionul „Corvinul” din Hunedoara, clujencele au pierdut în fața rivalelor de la ASA Târgu Mureș, scor 1-2. Meciul a fost arbitrat la centru de Zoltan Szekely, din Baia Mare.

Pentru cel de-al doilea loc în finala Cupei României vor lupta Navobi Iași și CSȘ Târgovişte. Partida se va juca la Iași pe 5 mai.

Moldovencele sunt considerate favorite în această dispută. Locul 3 în Superligă, Navobi a învins în acest sezon gruparea din Târgoviște, locul 6 în clasament, cu 5-0, într-o partidă disputată pe teren propriu și care a contat pentru etapa a 7-a. Navobi și CSȘ se vor întâlni în retur, la Târgoviște, pe 24 mai.