Echipa feminină de fotbal Olimpia Cluj joacă duminică, de la ora 18.00 (ora României), "finala" Grupei a 3-a a turului preliminar al UEFA Women’s Champions League.

Aşa cum era de aşteptat încă de la tragerea la sorţi, cele mai bune formaţii din grupă, Olimpia Cluj, campioana României, şi Medyk Konin, campioana Poloniei, se vor întâlni în ultima etapă într-o confruntare decisivă pentru accederea în faza eliminatorie a celei mai importante competiţii intercluburi din lume!

Olimpia şi Medyk au repurtat victorii în primele două partide, dar campioana României se află în fruntea clasamentului, la golaveraj, înaintea duelului de duminică. Mai mult, trupa lui Mirel Albon are, din acest punct de vedere, două variante în jocul cu polonezele: egal şi victorie.

Olimpia a trecut în primele două meciuri de la Konin (Medyk e gazda partidelor din Grupa a 4-a) de Pärnu JK, campioana Estoniei, scor 7-1, şi de Breznica, campioana Muntenegrului, scor 10-0.

La rândul său, Medyk Konin a învins pe rând Breznica, scor 10-0, şi, suprinzător, doar cu 1-0 pe Pärnu JK.

Meciul dintre Olimpia şi Madeyk se va juca pe acelaşi "Stadion im. Złotej Jedenastki" din Konin, la aceeaşi oră cu duelul dintre Pärnu JK şi Breznica, care se va disputa pe "Stadion Miejski we Wrześni" din Września. Confruntarea Olimpia – Medyk Konin va fi arbitrată de Marte Sørø (Norvegia), care le-a mai arbitrat pe clujence în primul meci din grupă.

Jocul Pärnu JK – Breznica va fi arbitrat de Elvira Nurmustafina (Kazakhstan).

Sâmbătă, cu o zi înaintea marii confruntări cu Medyk Konin, Corina Simona Olar, fundaşul echipei Olimpia Cluj, a împlinit 32 de ani! "Calificarea va reprezenta cadoul de ziua mea! Nu vreau altceva! Suntem încrezătoare într-o victorie în ultimul meci. Am pregătit confruntarea în cele mai mici amănunte", a declarat, pentru www.frf.ro, Corina Simona Olar, jucătoare de bază şi în echipa naţională a României, care luna viitoare va susţine ultimele două bătălii, decisive, pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor din Olanda.