Festivitatea de premiere a avut loc sâmbătă, 26 mai, la finalul meciului cu Heniu Prundu-Bârgăului, câștigat cu 4-0 de clujence. 

Olimpia și-a adjudecat trofeul cu 54 de puncte, având un avans de 20 de puncte față de ocupanta locului 2, CFR Timișoara, care însă mai are de jucat un meci.

Păstram cupa de campione pentru a 8-a oară acasă, la Cluj! A fost un sezon lung, în care am muncit foarte mult și sunt mândra de această echipa (colege & staff tehnic) pentru dăruirea și munca depusă în toți acești 8 ani și îmi doresc să nu ne oprim aici”, a declarat pentru www.frf.ro căpitanul echipei, Ioana Bortan.

Cinci dintre jucătoarele Olimpiei, Ioana Bortan, Andreea Voicu, Mihaela Ciolacu, Lavinia Boandă și Mara Bâtea, au contribuit la câștigarea tuturor celor 8 titluri, din 2011 până în prezent.

În urma acestei performanțe, formația clujeană va reprezenta din nou România în UEFA Woman’s Champions League. Olimpia Cluj a participat de șapte ori în Liga Campionilor la fotbal feminin, organizând de trei ori (în anii 2013, 2014 și 2017), grupele preliminarii chiar pe Cluj Arena. Cele mai bune performanțe în cea mai importantă competiție europeană intercluburi au fost calificarea de trei ori în “16”-imile competiției (2011, 2012, 2015) și o dată în optimi (2015).