Etapa a 4-a a Superligii Naționale feminine de fotbal a programat duminică derby-ul dintre ASA Târgu Mureș și Olimpia Cluj.
ASA, care a câștigat ultimul titlu de campioană a României acum șapte ani (de atunci Olimpia domină Superliga Națională), dar a cucerit Cupa României în vară, nu i-a putut face față liderului, care s-a impus la Târgu Mureș cu 5-1 (1-1)!

Astfel, Olimpia continuă să se afle pe prima poziție a clasamentului, cu un bilanț de invidiat: patru victorii în patru meciuri și golaveraj 37-1!
„Am spus înaintea jocului că vom aborda meciul de la Târgu Mureș ca pe oricare altul și așa am făcut. Important era să ne facem jocul și să nu ne accidentăm, doar se aporpie meciul de baraj cu Portugalia! Rezultatul de la pauză, 1-1, e unul mincinos. Trebuia să fie 5-0! Am jucat foarte bine! A fost și lume la meci, mulți copii. Aceștia din urmă mi-au reamintit de copilărie, strigându-mă tot meciul <Borcan>! E bine că am învins”, a declarat, pentru www.frf.ro, Ioana Bortan, căpitanul echipei Olimpia Cluj și om de bază în naționala României.

În „Politehnică”, Fair Play București, „lanterna roșie” a Superligii Naționale, a dat o replică bună echipei NAVOBI Iași, „bronzul” ediției trecute de campionat. NAVOBI s-a impus însă cu 3-1. „Ne-am intrat greu în mână. Am și ratat, dar cel mai important e că ne-am impus și că rămânem neînvinse în acest debut de sezon”, a declarat Iulia Mera, căpitanul echipei din Iași.

Runda a patra a bifat și prima surpriză a începutului de sezon. La Târgoviște, echipa locală, CSS, s-a impus cu 1-0 în fața fetelor de la Real Craiova.

Iată rezultatele complete ale etapei a 4-a:

Programul etapei a 4-a (9 octombrie):
Asociația „Fotbal Club Fair-Play” – Navobi Iaşi 1-3
Independenţa Baia Mare – CFR 1933 Timişoara 1-5
ASA 2013 Târgu Mureş – Olimpia Cluj 1-5
CSS Târgovişte – Clubul Sportiv Real Craiova 1-0
Vasas Femina Odorhei – Heniu Prundu Bârgăului 2-0

Clasament: 1. Olimpia 12p (4 meciuri); 2. CFR Timişoara 9p (3 jocuri); 3. NAVOBI 7p (3 meciuri)