cfr fotbal feminin

Nu au avut vreo şansă în meciul cu campioana ultimelor trei ediţii de campionat. CFR Timişoara şi-a întrerupt frumoasa serie de 5 victorii consecutive, cu un eşec dureros în faţa Olimpie Cluj. A fost 7-1 pentru ardelence care arată că nu au adversar nici în acest sezon.

Meciul a fost dominat de la început până la sfârşit de clujence, care şi-au permis la ultimele faze să atace şi cu portarul. Diferenţa au făcut-o în primul rând două jucătoare. Alexandra Lunca, probabil cea mai bună jucătoare ce evoluează în Superligă şi Mara Bâtea. Prima a dat patru goluri frumoase şi a creat şi alte faze soldate cu gol, a doua a înscris de două ori şi şi-a trecut în cont şi pase decisive. Andreea Voica a fost cealaltă marcatoare a Olimpiei, în timp ce golul de onoare a venit din gheata Larisei Sîrbovan care a punctat la scorul de 0-4.

Nu este un capăt de ţată pentru CFR, dar s-a demonstrat că “leopardele” au nevoie de şi mai multă pregătire şi chiar de ceva “prospeţime” în lot. Oricum, “leopardele” rămân în obiectiv, podiumul fiind realizabil şi în acest sezon.

Declaraţii la cald

Florin Bugar, antrenor CFR: “Fetele au fost prea timorate şi am avut mari probleme la construcţie. Scorul putea fi chiar mai sever la cât de slab am jucat. Mă aşzteptam la o evoluţie mai bună, dar asta este, trebuie să strângem din dinţi şi să mergem mai departe”.

Mirel Albon, antrenor Olimpia: “Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc, ştim că CFR are o echipă foarte bună, dar astăzi am câştigat chiar mai uşor decât ne-am aşteptat. Echipa Timişoarei rămâne una de calibru, este singura care ne-a şi învins anul trecut şi cred că are şanse mari la podium. Nouă nu ne rămâne decât să ne pregătim la fel de serios, campionatul este lung, dar dacă vom creşte în joc şi pe mai departe, ne dorim evoluţii bune şi în Liga Campionilor, în sezonul viitor”.

Au evoluat

CFR: Abălaşei – Şodinca, Molnar, Durlă, Heisu, Ababei, Liheţ, Sas, Voica M., Sîrbovan, Mirică. Au mai intrat: Bistrian, Stroia, Christopoulou, Iscru, Abrudan.

Olimpia: Ganea – Corduneanu, Bortan, Iusan, Ficzay, Giurgiu, Vătafu, Bâtea, Lunca, Ciolacu, Olar. Au mai intrat: Carp, Indrei, Voica A., Prunean, Desmerean.