Navobi Iasi a inceput fulminant play-offul Ligii I de fotbal feminin, invingand categoric cu 12-0 (8-0) pe Selena Constanta. Golurile au fost inscrise de Teodora Placinta care a realizat doua triple  in minutele 5,7,17,19,34,44; o tripla Lidia Havristiuc in minuntele 15,27 si 80, o dubla Monica Bentoiu in minutele 56 si 58 si respectiv Ana Foia in minutul 60.

 

De cealalta parte, constantencele, au avut cateva oportunitati de a marca la inceputul primei reprize, dupa care, lipsa de experienta si pregatire si-a spus cuvantul, cedand total jocul in favoarea iesencelor.

IMG_4695

Remarcam revenirea in echipa din Dealul Copoului a Georgianei Ilas (care a suferit cu 2 luni in urma o accidentare la ligamentele de la genunchi), precum si aparitia tot mai deasa in teren a tinerelor jucatoare Ana Proca, Ana Tatarusanu, Iulia Zamfir, Iulia Istrate de la echipa de junioare a clubului antrenata de Larisa Ambrosie.

In concluzie, Navobi a castigat un meci ce parea mult mai dificil la inceput, la un scor care ne scuteste de alte comentarii.

IMG_4697

Formatia:

Cojocaru (’70 Tatarusanu) – Ciobanu (’60 Zamfir), Scortanu (’46 Barau), Ambrosie (cap.), Gheorghita – Ilas (’75 Istrate), Havristiuc, Bentoiu – Grigoras (’60 Proca), Placinta, Foia

Staff: Adrian Ambrosie (manager), Andrei Ilasca (antrenor), Sorin Comisu (antrenor portari), Alin Betiuc (kinetoterapeut), Cristian Ambrosie (director sportiv), Dr. Crivoi Augustin (medic)

“Am abordat foarte serios aceasta partida si cred ca fetele au principalul merit in victoria de astazi, care au muncit mult, au respectat indicatiile noastre si au resusit goluri spectaculoase. Asteptam cu nerabdare urmatoarele partide si speram sa obtinem cat mai repede tichetele pentru Superliga Nationala de fotbal feminin!’ – prof. Adrian Ambrosie, manager Navobi Iasi

In cealalta partida din play-offul serii a 2-a:

CSS Targoviste – Armonia Falticeni 9-0

IMG_4699

Clasament:

1. Navobi Iasi 20 puncte (12-0)

2. CSS Targoviste 14 puncte (9-0)

3. Selena Constanta 10 puncte (0-12)

4. Armonia Falticeni 7 puncte (0-9)

Urmatoarea etapa play-off Liga I, seria a 2-a:

Selena Constanta – CSS Targoviste

Armonia Falticeni – Navobi Iasi

 

Rezultate play-out Liga I, seria a 2-a:

Viitorul Buzau – CSM Pascani 3-1

 

Rezultate play-off Liga I, seria 1:

Vasas Femina Odorheiul Secuiesc – Viitorul Reghin 5-2

Olimpia 2 Cluj – Independenta Baia Mare 1-1

 

Rezultate play-off Superliga:

Olimpia Cluj – ASA Tg Mures 2-0

Heniu Prundu Bargaului – Real Craiova 0-0

Cu aceasta victorie Olimpia Cluj se distanteaza la 5 puncte de ASA Tg Mures si probabil va fi din nou campioana Romaniei la fotbal feminin.

Rezultate play -out Superliga:

FC Brazi – Universitatea Alexandria 0-2.

Fair Play Bucuresti a stat.

Felicitari tuturor echipelor pentru participare, si asteptam noi rezultate favorabile din partea echipei Navobi Iasi in etapele care urmeaza!

 

Sursa: csnavobi.ro