După un sezon fabulos în Superliga feminină de fotbal şi la Cupa Balcanică, competiţii la care a obţinut medaliile de bronz, echipa ieşeană Navobi se pregăteşte pentru noul sezon care va începe în luna septembrie.

Pentru a continua performanţele, ieşencele au mare nevoie de sprijin şi susţinere financiară, astfel că oficialii de la Navobi sunt deschişi pentru orice colaborare care să menţină echipa din Copou în elita fotbalului feminin. Având modelul campioanei României, Olimpia, care colaborează cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Navobi se orientează spre Universitatea “Alexadru Ioan Cuza” din Iaşi, perspectivele unei colaborări fiind extrem de mari.

“Ca ieşean, şi mai ales ca abslovent al Universităţii din Iaşi, sunt deschis pentru o colaborare care să fie benefică pentru ambii parteneri. Cred că, din acest moment, singuri nu putem depăşi performanţa obţinută în sezonul trecut din Superligă, unde am obţinut medalia de bronz, şi locul 3 la Cupa Balcanică. De aceea, sunt deschis pentru orice fel de parteneriat, care să aducă sprijin, stabilitate şi susţinere financiară. Dacă vom putea menține nucleul de bază al echipei, care a făcut mari eforturi și sacrificii pentru a aduce aceste performanțe Iașiului, împreună cu câteva transferuri reuşite, vom putea să ne menţinem în elita fotbalului feminin din România. Altfel va fi foarte dificil și ne vom orienta spre reconstrucția echipei, de la nivelul cel mai de jos. O colaborare cu Universitatea din Iaşi, Facultatea de Educație Fizică și Sport, unde avem multe fete studente, ar fi un lucru extraordinar pentru noi. Sperăm să reușim să punem bazele unei colaborari de lungă durată și să reprezentăm Iașiul la cel mai înalt nivel în competițiile sportive”, a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iaşi.