Miercuri 27 mai 2015 orele 16,00

Stadion Emil Alexandrescu Iasi

Etapa a V-a a play-offului Ligii I la fotbal feminin

CS Navobi IASI – Armonia Falticeni 9-0 (5-0)

Au marcat:
Teodora Plăcintă (‘21,25,58)
Larisa Ambrosie (’32 penalty)
Ana Foia  (’38)
Georgiana Ilaș  (’45)
Monica Bentoiu  (’69)
Andreea Grigoras (’81 si 85)

3

Matematic promovată in Superliga, ultima etapa pe teren propriu, echipa de fotbal feminin Navobi a disputat-o pe terenul mare din Dealul Copoului, acolo unde joi de la orele 20,00 Steaua va lupta cu CSMS Iasi pentru titlu de campioana la fotbal masculin.

Echipa ieseana, mult mai experimentata, omogena si mult mai matura, s-a impus cu un sec 9-0, la pauza 5-0, reusind sa inscrie goluri spectaculoase, sa creeze faze inspirate, oferind un specatacol frumos spectatorilor prezenti in tribunile stadionului din Copou, in ciuda absentelor importante din echipa Lidia Havristiuc, Catalina Cojocaru, Elena Raduc, Rahela Gangal.

4

Tanara formatie din Falticeni a incercat sa joace deschis, curajos si sa ameninte uneori poarta iesencelor, insa apararea formatiei gazda, excelent coordonata de Larissa Ambrosie, a inchis toate culoarele si nu a lasat nici o sansa de a marca echipei oaspete.

In concluzie, a rezultat un joc frumos, spectaculos si indelung gustat de cei care au avut curajul si curiozitatea sa iasa din confortul personal si sa urmareasca aceasta partida.

7

Echipa:
Andreea Barau (’46 Tatarusanu) – Stefana Ciobanu (’70 Iulia Zamfir), Andreea Scortanu, Larisa Ambrosie (cap.), Magda Caia – Georgiana Ilas, Monica Bentoiu (’65 Diana Petrescu), Ana Proca (’46 Aura Gheorghita) – Ana Foia, Teodora Placinta, Artimeza Ciubotariu (’46 Andreea Grigoras)

Staff: prof. Adrian Ambrosie (manager), Andrei Ilasca (antrenor secund), Sorin Comisu (antrenor portari), Cristian Ambrosie (director sportiv), Alin Betiuc (kinetoterapeut)

IMG_1793

“In ultima aparitie pe teren propriu, am vrut sa incheiem sezonul asa cum l-am inceput, in forta, Si am reusit, Am marcat in medie 8-9 goluri pe meci. Acest lucru este in mare masura meritul fetelor care au muncit mult, au sacrificat enorm si au fost receptive la cerintele noastre. Cred ca a fost o sansa unica pentru fetele noastre sa joace pe un astfel de teren impecabil si vreau sa mutumesc Primariei Iasi pentru sustinerea si ajutorul acordat sa putem sarbatori promovarea in Superliga pe stadionul mare. Multumesc si colegilor mei din staff, spectatotilor care au fost alaturi de noi, familiilor noastre , sponsorilor si nu in ultimul rand lui Dumnezeu pentru sanatate si puterea de a nu renunta cand a fost dificil si nu am avut resurse!!!” – prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi

Utima etapa din play-offul Ligii I, Navobi va juca in deplasare la Targoviste, miercuri 3 Iunie, orele 11,00.

IMG_2320

 

Sursa: csnavobi.ro