Luni, 11 mai, de la ora 13:30, goalkeeper-ul naționalei feminine, Mia Ganea, va intra live cu suporterii pe pagina de Facebook, la Ora Tricolorelor!

Timp de o oră, fanii naționalei feminine vor avea oportunitatea de a-i adresa direct întrebări uneia dintre cele mai vechi componente ale lotului național.

După o pauză de doi ani, în care a devenit mămică, Mia a revenit la lotul național chiar în startul acestor preliminarii, în toamna trecută. După ce și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Cluj, la echipa campioană a orașului, Mia a acceptat o nouă provocare la începutul acestui an, transferându-se la Heniu Prundu Bârgăului. La toate întrebările și curiozitățile legate de cariera sa vă răspunde chiar Mia! Mâine, 11 mai, de la ora 13:30, pe pagina de facebook a naționalei feminine!

Pe parcursul acestor săptămâni, au mai susținut sesiuni live cu fanii tricolorele Ștefania Vătafu și Laura Rus, împreună, Florentina Olar, Andreea Părăluță, Maria Ficzay, Adina Giurgiu, Teo Meluță și Cosmina Dușa.