FC Carmen București este liderul seriei 1 a Ligii 3, după 8 luni de zile, în urma victoriei cu 2-1 pe care au obținut-o în fața celor de la Dream Team sâmbătă, 11 mai. 

Formațiile bucureștene s-au reîntâlnit în campionat după decizia Comisiei de Disciplină de rejucare a meciului programat în prima etapă.

Fetele au muncit și și-au dorit mult să ajungă pe primul loc, care ne asigură promovarea în eșalonul secund. Chiar dacă în acest moment suntem lideri în clasament, fetele sunt profesioniste și tratează cu mare interes aceste ultime două partide din campionat, pentru ca la final să sărbătorim împreună promovarea!”, a declarat antrenorul formației Carmen București, Speranța Popescu.

FC Carmen a câștigat și duelul cu cealaltă contracandidată la promovare, Atletic Drobeta, pe care a învins-o cu 3-0 în ultima etapă.

Lupta rămâne însă deschisă, cele trei echipe, FC Carmen, Atletic Drobeta și Dream Team fiind despărțite de un singur punct cu două etape înainte de finalul campionatului.

În Seria 2, clasamentul este deja încheiat, CN Nicu Gane fiind lider cu 24 de puncte, având un avans de 6 puncte față de urmăritoarea sa, CSM Pașcani (18p), ambele formații mai având un singur meci de disputat înainte de încheierea campionatului.

Și CSM Târgu Mureș, liderul Seriei 3, este sigură de promovarea în eșalonul secund, având cu 8 puncte mai multe decât ocupanta poziției secunde, AS Independenta 2 Baia Mare, cu două etape înainte de final.