Intr-un meci din cadrul etapei a IX-a din Liga I de fotbal feminin – Seria EST, penultima a sezonului regulat, CS Navobi Iasi a primit vizita fetelor de la Viitorul 2010 Buzau, o echipa ce a progresat mult in aceasta iarna. Meciul a fost unul dominat cap-coada de echipa ieseana, insa frigul si ploaia mocaneasca au facut ca meciul sa nu fie la un nivel foarte ridicat.
Andreea Ceausuramane principala marcatoare a echipei, aceasta reusind sa deschida scorul cu o executie extraordinara, un lob de la 13-14 m, lateral stanga, mingea lovind incheietura barelor in drumul ei spre gol.Golul 2 a fost marcat de play-makerul Andreea Dascaleanu, care a preluat excelent o centrare si a trimis peste portarul buzoiencelor, desi era tatonata de una din fundase.
Buzoiencele au redus din diferenta, cu doar cateva minute inainte de pauza, dupa o imprudenta fundasei Iulia Giugica, care a faultat in propriul careu. Portarul buzoiencelor a marcat transformat fara probleme lovitura de pedeapsa. Victorie importanta pentru Navobi Iasi, care are nevoie sa nu piarda la o diferenta mai mare de doua goluri in fata celor de la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc (24 martie), pentru a se califica la turneul pentru ramanerea in prima liga. In tur, Navobi s-a impus cu 5-2.
navobi2

Sursa: http://asmagna.info/2013/03/liga-i-feminin-cs-navobi-iasi-viitorul-buzau-2-1/