Vineri, 10 iunie, au fost programate semifinalele Ligii de Junioare U17, din cadrul turneului final găzduit de baza sportivă de la Iclod (Cluj-Napoca).

În prima semifinală s-au întâlnit formațiile ACS Campionii FC Argeș și Vulpițele Galben Roman. Echipa piteșteană s-a impus cu 2-0, în urma golurilor înscrise de Andreea Matei (17) și Roxana Gîngoe (35).

În cea de-a doua semifinală s-au duelat pentru un loc în ultimul act echipele Fair Play București și U Olimpia Cluj. Gazda turneului, U Olimpia Cluj, s-a impus cu 5-0, în urma golurilor înscrise de Ana Maria Filip (15), Andreea Pînzariu (42, 54), Corina Tătar (77) + autogolul Dariei Nedelcu (Fair Play București)

Astfel, în ultimul act, programat sâmbătă, 11 iunie, de la ora 11:45, se vor întâlni cele două câștigătoare de astăzi, ACS Campionii FC Argeș și U Olimpia Cluj.

Aceasta va fi reeditarea finalei sezonului trecut din Liga de Junioare U15, când cele două formații s-au întâlnit tot în ultimul act. Câștig de cauză a avut atunci formația clujeană, care și-a adjudecat trofeul.

În finala mică, pentru ultimul loc de pe podium, se vor întâlni Vulpițele Galbene Roman și Fair Play București, de la ora 09:30, tot la baza sportivă de la Iclod.