fotosport / Codrin Anton

Liga 2 Feminin programează miercuri, 25 noiembrie, meciurile etapei cu numărul 4 din Seriile 1 și 2.

În Seria 2, lupta pentru prima poziție în clasament este una extrem de strânsă. Cu patru puncte după două meciuri jucate, Ladies Târgu Mureș, ocupanta locului 2, va juca în deplasare cu Olimpic Star Cluj, formație aflată în căutarea primului success în actualul sezon competițional.

În celălalt meci al zilei din Seria 2, Universitatea Olimpia Cluj 2 primește vizita liderului AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Clujencele au în cont trei puncte, dar și un meci mai puțin disputat, în timp ce AFK Csikszereda a adunat cinci puncte în trei partide (o victorie și două rezultate de egalitate).

În Seria 1 se va desfășura doar meciul dintre Navobi Iași și Vasas Femina Odorhei 2, echipe care nu au contabilizat niciun punct până în acest moment.

Partida dintre CSȘ Târgoviște și Vulpițele Galbene Roman, ambele cu câte șase puncte după două meciuri jucate, nu se va disputa conform programului, în acest caz urmând să se ia o decizie la Comisia de Disciplină.

Rezultatele etapei 3 din Liga 2 Feminin:

Seria 1

Vasas Femina 2 Odorheiu Secuiesc – CSȘ Târgoviște 0-1
Vulpițele Galbene Roman – CSȘ Nicu Gane Fălticeni 5-1
– echipa Navobi Iași a stat în această rundă

Clasament: 1. CSȘ Târgoviște 6 p (2 meciuri); 2. Vulpițele Galbene 6p (2 meciuri); 3. Nicu Gane 6p (3 meciuri); 4. Vasas 0p (3 meciuri); 5 Navobi 0p (2 meciuri)

Seria 2

Ladies Târgu Mureș – Atletic Drobeta Turnu Severin 8-0
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Olimpic Star Cluj 3-3
– echipa „U” Olimpia 2 Cluj a stat în această etapă

Clasament: 1. Miercurea Ciuc 5p (3 meciuri); 2. Ladies 4p (2 meciuri); 3. „U” Olimpia 3p (un meci); 4. Olimpic Star 1p (un meci); 5. Atletic 0p (3 meciuri)

Programul etapei 4

Seria 1

25 noiembrie, ora 11:00

Navobi Iași – Vasas Femina 2 Odorheiu Secuiesc
– echipa CSȘ Nicu Gane Fălticeni va sta în această etapă

Seria 2

25 noiembrie, ora 11:00
„U” Olimpia Cluj 2 – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

25 noiembrie, ora 13:00
Olimpic Star Cluj – Ladies Târgu Mureș
– echipa Atletic Drobeta va sta în această etapă

Liga 1 Feminin: Fetele de la Heniu s-au ținut de cuvânt: au trecut de Alexandria și au urcat pe locul 4!

Echipa Heniu Prundu Bârgăului s-a impus în fața formației Universitatea Alexandria, scor 4-0, într-o partidă-restanță din etapa a 8-a a Ligii 1 Feminin.

În urma acestui succes, fetele de la Heniu au urcat, așa cum au promis înaintea jocului, pe locul patru în ierarhia primei ligi. Confruntarea de la finalul săptămânii trecute de la Prundu Bârgăului nu a avut practic istoric, trupa pregătită de Călin Svoboda și Giuc Ruscău-junior închizând tabela la 4-0 după doar 20 de minute de joc.

„Heniu Prundu Bârgăului s-a schimbat foarte mult, mai ales în ultimele patru etape. Am muncit mult, ne-am omogenizat ca echipă și am reușit să ne îndeplinim obiectivul, calificarea în play-off. Suntem foarte mulțumite de modul în care încheiem acest an. Vreau să le felicit pe fete pentru dăruirea și atitudinea pe care au avut-o, mai ales în meciul de astăzi”, a spus Mia Ganea, portarul formației Heniu.

„După jocul de azi, ultimul din acest an, suntem bucuroși că ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ocupa un loc în elita fotbalul feminin din România. Le felicit pe jucătoare, le mulțumesc pentru dăruire și pentru că au crezut în proiectul Heniu și îmi doresc ca după vacanță să ne revedem sănătoși pentru a continua acest vis frumos”, a declarat Gheorghe Ruscău, președintele clubului Heniu Prundu Bârgăului.

Heniu – Universitatea Alexandria 4-0 (4-0)
Au marcat: Mihaela Merlan (3), Andreea Laiu (7), Alexandra Hornea (12, 20)

 

Articol de Adi Dobre