Cu un lot din care au lipsit şase titulare obişnuite din cauza accidentărilor, dar şi alte două jucătoare care au fost promovate la naţionala Under 19, naţionala României a cedat în faţa mult mai experimentatei echipe din ţara vecină.

Cu cinci debutante la reprezentativa Under 17, selecţionerul Adrian Ambrosie a fost nevoit să facă o schimbare prematură, în minutul 25, după accidentarea Alexandrei Stoica, jucătoarea noastră fiind transportată la spital, după o lovitură în stern.

Naţionala Serbiei a marcat ambele goluri încă din prima repriză, prin Rebus Divna (16) şi Milana Knevezik (19).

Iată şi echipa României din acest meci:

Dârle (70 Salamon) – Pteanc (60 Sfiea), Al. Stoica (25 Borodi), Şt. Moraru (cpt.), Gered – Negrea (70 I. Zamfir), M. Nagy, Grecu, Mateş (70 Mureşan) – Boroş (65 Neacșu) – Predoi (50 Cam. Moraru)

Turneu de calificare la Mogoşoaia şi Buftea

În perioada 12-17 octombrie, reprezentativa feminină U17 a României va juca în grupa de calificare la Campionatul European din 2016, din care mai fac parte Suedia, Slovacia și Rusia. Partidele acestui turneu vor avea loc la Mogoşoaia şi Buftea, primele două clasate urmând a se califica la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO. 

Programul României în grupa de calificare:

12 octombrie, ora 15:00, CN Mogoșoaia: Rusia – România
14 octombrie, ora 15:00, CN Mogoșoaia: Suedia – România
17 octombrie, ora 11:00, CN Mogoșoaia: România – Slovacia