Meciul s-a disputat în cadrul stagiului de pregătire din Antalya. În prima întâlnire dintre cele două echipe, Antalya Spor s-a impus cu 2-0.

Echipa de start a României U17 a fost următoarea:

Ghioc-cpt. – Ionescu, Tunoaia, Kis, Gologan – Bălăceanu, Tudorache, Marinescu – Mirea, Marcu, Vlădulescu

Antrenoarea Alina Moraru a rulat întreg lotul avut la dispoziție și a încercat mai multe formule de joc în pregătirea Turului de Elită, ultimul înaintea Campionatului European.

„Ținând cont că am jucat cu o echipă de senioare, fetele noastre s-au descurcat foarte bine. Au pus în practică ceea ce am lucrat la antrenamente și, în ciuda rezultatului, au avut un joc mai bun decât în ultimele lor partide”, a declarat Alina Moraru.

„Nivelul de pregătire al echipei României U17 este unul destul de bun. Astăzi am întâlnit o echipă de senioare pe care am dominat-o, cel puțin în prima parte a meciului, când jucătoarele noastre au evoluat foarte bine. Suntem optimiști, naționala are potențial, am văzut jucătoare care au crescut de la un meci la celălalt. Cu multă ambiție, cu o relație corectă între antrenorii de la națională și cei de la cluburi putem ajunge în martie să avem o națională foarte bine pregătită fizic și tactic și cu rezultate care să ne dea speranțe atât pentru Turul de Elită, cât și pentru anii care urmează”, a spus Alin Cioban, președintele comisiei de fotbal feminin din cadrul FRF.

Tricolorele vor întâlni Olanda (23 martie), Belgia (26 martie) și Portugalia (29 martie) în tentativa de a se califica la EURO.

Lotul convocat de Alina Moraru pentru această acțiune:

Portari: Katia Ghioc (AS Grifone Gialloverde/Italia), Barbara Sandor (Vasas Femina)

Fundași: Georgiana Gologan (Universitatea Alexandria), Anita Kiș (Vasas Femina), Alexandra Tunoaia (Brescia/Italia), Adela Iosif (Olimpia Cluj),Krisztina Beno (Vasas Femina), Florentina Ionescu (CSS Târgoviște), Bianca Borcean (Olimpia Cluj)

Mijlocași: Cristina Tudorache (Universitatea Alexandria), Mădălina Tătar (Quatro Cubo Olhao Faro/Portugalia), Ana Maria Vlădulescu (Vasas Femina), Mădălina Marinescu (Vasas Femina), Roxana Mirea (Olimpia Cluj), Genoveva Roșie (Real Craiova), Ioana Bălăceanu (Olimpia Cluj), Otilia Durlă (Universitatea Alexandria)

Atacanți: Carmen Marcu (Universitatea Galați), Flaviana Negrea (Olimpia Cluj), Rita Mitri (Vasas Femina)