Echipa feminină de fotbal Olimpia Cluj, multipla campioană a României, formaţia care domină de ani buni Superliga Naţională, a mai făcut un transfer în vederea întăririi lotului pentru sezonul viitor, sezon în care formaţia pregătită de Mirel Albon va lua startul din nou în UEFA Women’s Champions League.

După transferul portăriţei Roxana Oprea, portarul echipei St. Pölten, campioana Austriei, Olimpia a reuşit un alt transfer de marcă. Isabelle Mihail, 17 ani, văzută de toată lumea ca o mare speranţă, e de ieri jucătoarea campioanei României.

Născută în Canada, Isabelle Mihail e deja o prezenţă obişnuită la loturile de junioare. Mirel Albon, antrenorul echipei Olimpia Cluj şi selecţionerul României, spunea acum câteva săptămâni că Isabelle e un mare talent şi că aceasta ar putea fi chiar o soluţie pentru naţionala mare a României, care luna viitoare susţine meciurile decisive, contra Ucrainei şi Greciei (ambele la Cluj), pentru calificarea la turneu final al Campionatului European de fotbal de anul viitor din Olanda.

Isabelle Mihail va debuta pentru campioana României chiar în UEFA Women’s Champions League, săptămâna viitoare. Olimpia face parte din Grupa a 4-a preliminară, alături de Pärnu JK (campioana Estoniei) – meci pe 23 august, ŽFK Breznica (campioana Muntenegrului) – meci pe 25 august şi Medyk Konin (campioana Poloniei) – meci pe 28 august. Meciurile Grupei a 4-a sunt găzduite de formaţia Medyk Konin.