leopardele“Leopardele” Timişoarei aşteaptă susţinerea suporterilor în meciul din sferturile Cupei României de miercuri dimineaţă, contra Universităţii Alexandria. Bănăţencele sunt favoritele întâlnirii programate de la ora 11.

CFR vine după două victorii în play-off, după 2-1 la Brazi şi 3-0 la Braşov şi porneşte cu prima şansă şi în partida cu Alexandria, care a terminat pe locul 5 (din 6 echipe) în Seria Sud a primei Ligi de fotbal feminin.

“Vrem o evoluţie pozitivă care să confirme forma bună prin care trecem. În Cupă, avem ca obiectiv atingerea finalei, fapt pentru care primul pas este victoria din meciul cu mâine. Vor evolua şi jucătoarele mai puţin folosite până acum şi ne dorim şi susţinerea publicului, chiar dacă este o oră martinală. Poate va veni şi primarul Nicolae Robu să ne vadă, dar şi băieţii de la RCM”

Florin Bugar, antrenor CFR Timişoara

Pentru a ajunge în optimi, ambele combatante au înfruntat două echipe din Craiova. Astfel, CFR a învins cu 8-1 Sporting, iar Universitatea Alexandria a produs marea surpriză a competiţiei după ce a trecut cu 3-2 de Real.

După acest joc, pentru CFR va urma partida cu Real Craiova, din etapa a 3-a a play-off-ului, meci ce va avea loc în week-end.

PS: Tot miercuri, dar de la ora 17 şi tot pe stadionul de la Gara Mare, băieţii de la CFR joacă epilogul rundei 24 din Divizia D, contra CS Ghiroda.

Sursa:
http://www.banatsport.ro/invitatie-la-spectacol-fetele-de-la-cfr-se-lupta-pentru-semifinalele-cupei/