florentina olar - feminin

Într-un interviu pentru FRF TV, Florentina Olar-Spînu a vorbit despre decizia de a schimba echipa în această vară și cum reușește să îmbine viața profesională cu cea personală.

Nu în ultimul rând, Florentina a vorbit despre noua campanie de calificare pentru Campionatul European din 2021, pe care tricolorelor o vor începe în această toamnă, pe 8 octombrie, la Cluj-Napoca, cu Belgia.

Lider al selecțiilor la echipa națională, cu peste 160 de meciuri jucate, Florentina este de părere că fiecare echipă din grupa H a preliminariilor are șansa sa, însă noi ”trebuie să credem cu adevărat în a noastră.”

Suntem nerăbdătoare să începem această nouă campanie. Am fost foarte aproape data trecută, mă mai gândesc din când în când la barajul cu Portugalia. Nu consider un eșec faptul că nu ne-am calificat, ci că a fost o performanță. De data asta sper să nu mai jucăm barajul și să ne calificăm direct”, a declarat încrezătoare Florentina.

E important să începi cu dreptul orice calificare. Sunt foarte fericită că vom juca primul meci la Cluj, un oraș în care am fost foarte bine primite. Publicul clujean este familiarizat cu fotbalul feminin, țin minte că data trecută am atins un nou record de asistență pe stadion, 7.111 spectatori. Sperăm să fie și de această dată alături de noi în număr cât mai mare, pentru că ei sunt al 12-lea jucător!”