Sursa foto: Facebook Fortuna Becicherecu Mic

Așteptarea a luat sfârșit! După o pauză de vară destul de lungă, Liga I la fotbal rezervată fetelor se va relua în acest week-end, când este programată prima etapă a sezonului 2019 – 2020.

Noutățile sunt reprezentate în primul rând de numărul mai mare al echipelor ce compun primul eșalon. Anul trecut, Liga I a ajuns la final cu nouă echipe, la startul actualei ediții fiind înscrise 12 formații.

S-a renunțat la play-off și play-out.

Cu toții ne dorim o creștere a nivelului Ligii I, mai ales acum după ce numărul de formații a fost suplimentat. Aș vrea să văd o luptă pentru titlul de campioană în care să se implice mai multe formații. Văd, acolo, sus, lângă Olimpia Cluj, și alte formații. Mă gândesc la Fortuna Becicherecu Mic, la Heniu Prundu Bârgăului, chiar și la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, echipă pe care o pregătesc. E un sezon important, mai ales începutul său, pentru că în această toamnă avem calificări pentru naționalele U17, U19 și pentru cea de senioare”, a declarat Alexandru Andrași, antrenorul principal al formației Vasas Femina Odorheiu Secuiesc și secund al lui Mirel Albon la prima noastră reprezentativă.

Sezonul 2019-2020 va debuta cu un derby de zile mari, confruntarea dintre Fortuna Becicherecu Mic și „U” Olimpia Cluj. Echipa bănățeană este cea care sezonul trecut a învins de două ori multipla campioană a României, în Liga I și în Cupa României!

În campionat, Fortuna i-a administrat Olimpiei primul eșec pe teren propriu din istoria grupării ardelene!

Etapa I

duminică, 25 august
ora 11:00
Luceafărul Filiași – Universitatea Galați
FC Fair Play București – CSȘ Târgovişte
Fortuna Becicherecu Mic – „U” Olimpia Cluj
Selena ȘN Constanța – Vasas Femina Odorhei

ora 15:00: Heniu Prundu Bârgăului – Independența Baia Mare

*Partida Piros Security – Universitatea Alexandria a fost amânată