La reunirea lotului pregătit de Călin Svoboda au fost prezente și noutățile echipei. Conducerea clubului Heniu Prundu Bârgăului a reușit să transfere în această vară patru jucătoare. Este vorba despre Daniela Mateş, Iulia Zamfir, Mihaela Merlan și Anastasia Sivolobova (foto, de la stânga la dreapta).

Mateș joacă pe postul de fundaș dreapta și vine de la campioana României, Olimpia Cluj, fiind totodată componentă a naționalei Under 19 a României, alături de Zamfir, care a jucat la Navobi Iași, putând evolua și în apărare, și la mijlocul terenului.

Merlan e una dintre cele mai talentate și mai promițătoare jucătoare din România. Mihaela a venit de la CSȘ Târgoviște, echipă în tricoul căreia a câștigat Cupa României în această vară după o finală cu actuala echipă, ACS Heniu Prundu Bârgăului, un meci la finalul căruia a fost desemnată cea mai bună jucătoare! Mitzy, așa cum o alintă coechipierele pe Mihaela Melan, acoperă orice post în banda dreaptă, fiind o fotbalistă recunoscută pentru acțiunile sale în viteză și pentru capacitatea sa de efort.

Sivolobova joacă pe postul de mijlocaș, fiind totodată o componentă a naționalei Republicii Moldova.

„Sunt foarte mulțumit de transferuri, pentru că am adus jucătoare tinere și de calitate, care au ani buni de juniorat în spate și care se pliază pe proiectul nostru de a da credit noului val de jucătoare. Este foarte posibil să mai aducem două sau trei jucătoare până la începerea noului sezon”, a declarat Călin Svoboda, antrenorul echipei ACS Heniu Prundu Bârgăului.