Meci inedit la Sala Polivalentă din Alexandria. Fetele de la echipa de fotbal feminin Universitatea Alexandria și cele de la BCT Alexandria, ambele active în primele ligi naționale, au intrat pe teren cu gândul de a deprinde tainele sportului pe care nu-l practică în mod curent, poate, chiar deloc. Sportivele au jucat o repriză de baschet şi una de fotbal, iar amuzamentul a fost pe măsura surprinzătoarei întâlniri.

Încurajate de pe margine de puțini spectatori, fetele au început cu jocul de fotbal și, chiar dacă nu le-a fost ușor să stăpânească mingea străină, baschetbalistele au intrat în ritm repede. Unele dintre fete au demonstrat reale calități de picior, printre acestea fiind Crenguța Teodorescu, autor al unui gol. Nici Shanita Arnold nu a abandonat lupta, din contră, a fost extrem de interesată să priceapă tehnica, iar când a venit rândul fotbalistelor să bată mingea de baschet, aceasta le-a dat și unele indicații ”adversarelor”. Nici sportivele de la Universitatea nu s-au lăsat mai prejos, unele dintre acestea mânuind mingea de baschet ca și cum s-ar antrena frecvent pentru acest joc.

În scopul de a promova cele două ramuri sportive, fotbalistele şi baschetbalistele au venit cu drag să confrunte amical într-o ipostază cum rar sunt văzute și au contribuit la crearea unei atmosfere de relaxare benefică tuturor. La meciul prieteniei au luat parte cei doi antrenori ai fetelor, Călin Pistolea (Universitatea Alexandria), respectiv, Mădălin Piperea (BCT Alexandria), dar și cei doi președinți de club, Adrian Cioacă (fotbal) și Călin Voicu (baschet).

meci-demonstrativ

Sursa : http://liberinteleorman.ro/