Liga I la fotbal rezervată fetelor a programat în acest weekend meciurile etapei cu numărul 13.

Campioana „U” Olimpia Cluj” s-a impus la scor în deplasarea cu Fair Play București și continuă să domine autoritar primul eșalon valoric al fotbalului feminin din România.

Independența Baia Mare a trecut, pe teren propriu, de CSȘ Târgoviște, lanterna Ligii 1, și a egalat în clasament Universitatea Galați, care nu a jucat în această rundă.

Anunțat ca o partidă foarte echilibrată, duelul dintre Heniu Prundu Bârgăului și Vasas Femina Odorheiu Secuiesc s-a încheiat nedecis, 1-1.

În derby-ul etapei, la Alexandria, s-au întâlnit Universitatea și Fortuna Becicherecu Mic. Gruparea bănățeană a bifat al patrulea succes consecutiv în 2019, trei în campionat și unul în Cupa României, și pare de neoprit! Unicul gol al meciului a fost reușit de Mariana Voinea.

În această săptămână este pauză competițională, datorită acțiunile desfășurate de prima reprezentativă. Naționala feminină întâlnește Malta într-o ”dublă” amicală, pe 4 și 7 aprilie, la Mogoșoaia. 

Rezultatele etapei a 13-a:

Fair Play București – Universitatea Olimpia Cluj 0-9
Independența Baia Mare – CSS Târgoviște 3-1
Universitatea Alexandria – Fortuna Becicherecu Mic 0-1
Heniu Prundu Bârgăului – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 1-1

Clasament: 1. ”U” Olimpia Cluj 33p; 2. Fortuna 23p; 3. Universitatea Alexandria 21p; 4. Vasas Femina 19p; 5. Heniu 17p; 6. Universitatea Galați 13p; 7. Independența Baia Mare 13p; 8. Fair Play 7p; 9. CSȘ Târgovişte 0p

– echipa Universitatea Galați a stat în această etapă

ARTICOL DE ADI DOBRE