Echipa feminină de fotbal Fortuna Becicherecu Mic a mai bifat un succes în acest weekend, continuându-și astfel seria de victorii din acest început de an. 

După 1-0 la Cluj,  împotriva campioanei „U” Olimpia, și tot 1-0 la Galați cu Universitatea, ambele în Liga I, Fortuna Becicherecu Mic și-a trecut în cont un succes și în Cupa României. Fortuna a învins duminică, 24 martie, scor 8-0, formația Heniu Prundu Bârgăului și s-a calificat în semifinalele competiției. A fost o nouă demonstrație de forță pentru echipa pregătită de tandemul Florin Pădurean – Andra Vela.

Succesul echipei Fortuna Becicherecu Mic surprinde prin proporțiile scorului, Heniu Prundu Bârgăului având una dintre cele mai bune defensive din România! În semifinalele Cupei României e calificată și Universitatea Galați, care în urmă cu două săptămâni a dispus, pe teren propriu, de CSȘ Târgoviște, deținătoarea trofeului, cu 4-1.

Celelalte două semifinaliste vor fi stabilite în urma meciurilor programate miercuri, 27 martie.

Iată rezultatele și programul sferturilor de finală ale Cupei României:

Universitatea Galați – CSȘ Târgoviște 4-1
Fortuna Becicherecu Mic – Heniu Prundu Bârgăului 8-0

miercuri, 27 martie
ora 11.00: Independența Baia Mare – Universitatea Olimpia Cluj
ora 12:00: Fair Play București – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc

LIGA I | „U” Olimpia Cluj, la a doua victorie

Liga I la fotbal a programat în acest week-end trei partide. După egalul dramatic de la Alexandria, 3-3, când pe banca tehnică a echipei a debutat Alexandru Andrași, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc s-a răzbunat trecând fără drept de apel, pe teren propriu, de Independența Baia Mare, formație care venea după un succes convingător, 3-0, acasă, cu Fair Play.

Campioana „U” Olimpia Cluj a bifat al doilea succes consecutiv în 2019. După ce a debutat cu stângul, înfrângere pe teren propriu, 0-1 cu Fortuna Becicherecu Mic, trupa pregătită de Ioan Bortan s-a impus la Prundu Bârgăului, 3-0 cu Heniu, iar duminică a câștigat disputa de pe teren propriu cu Universitatea Galați, scor 3-1.

Iată rezultatele etapei a 12-a a Ligii I:
Universitatea Olimpia Cluj – Universitatea Galați 3-1
CSȘ Târgoviște – Universitatea Alexandria 1-6
Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – Independența Baia Mare 5-1

– echipa Fortuna Becicherecu Mic nu a jucat în această etapă
– partida Fair Play București – Heniu Prundu Bârgăului a fost programată pentru duminică 7 aprilie, de la 11:00

Clasament: 1. Universitatea Olimpia 30p; 2. Universitatea Alexandria 21p; 3. Fortuna 20p; 4. Vasas Femina 18p; 5. Heniu 16p; 6. Universitatea Galați 13p; 7. Independența 10p; 8. Fair Play 7p; 9. CSȘ Târgovişte 0

Etapa viitoare, a 13-a:

duminică, 31 martie
ora 11:00

Fair Play – Universitatea Olimpia Cluj
Independența Baia Mare – CSȘ Târgovişte
Universitatea Alexandria – Fortuna Becicherecu Mic

ora 15:00
Heniu Prundu Bârgăului – Vasas Femina Odorhei

– echipa Universitatea Galați stă în această etapă