Finala se va juca marți, 29 mai, începând cu ora 18:00, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. Meciul va fi transmis live pe pagina de facebook a Federației Române de Fotbal și pe canalul de YouTube FRF TV

Pentru prima oară în ultimii foarte mulți ani, din această fază lipsește echipa Olimpia Cluj, multipla campioană și câștigătoare a Cupei României.
Olimpia Cluj a jucat ultimele șapte finale, câștigând șase dintre ele și pierzând una, în 2016, 1-2 cu ASA Târgu Mureș, la Hunedoara.

Formația care a eliminat Olimpia Cluj din drumul spre cea de-a șaptea Cupă a României este Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, cea care are însă o misiune deosebit de dificilă în semifinale în fața echipei Heniu Prundu Bârgăului.
Confruntarea dintre Vasas și Heniu e, practic, derby-ul acestei faze, e finala din semifinale. Sper să ne continuăm evoluțiile bune și să reușim o calificare istorică în finală”, a declarat, pentru www.frf.ro, Gheorghe Ruscău, președintele echipei Heniu Prundu Bârgăului, gazda semifinalelor Cupei României.

Chiar și eliminată, Olimpia Cluj ramâne cea mai bună echipă din România. Și noi putem să facem o surpriză cu Vasas, așa cum au făcut ele cu Olimpia. Eu cred că va fi o luptă de la egal la egal, iar echipa care se va dărui mai mult, va câștiga. Mă motivează dorința de a câștiga. Nu îmi place să pierd și nu sunt obișnuită să pierd. Când intru pe teren, vreau să câștig, iar în cel mai rău caz să facem un egal. Desigur, nu poate să îți iasă mereu, dar întotdeauna îmi propun acest lucru. Mi-ar plăcea foarte mult ca oamenii să vină la meci în număr cât mai mare și să aibă o atitudine pozitivă. Simțim nevoia de a fi susținute, nu criticate”, a declarat, pentru site-ul echipei Heniu, Andreea Corduneanu, vedeta echipei din Prundu Bârgăului, jucătoare de echipă națională și fostă jucătoare la Olimpia Cluj.

Iată programul semifinalelor de la Prundu Bârgăului:

miercuri, 23 mai

ora 15:30
Piros Security – CSȘ Târgovişte

ora 18:00
Heniu Prundu Bârgăului – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc