Foto: Dan Bodea

Liga I la fotbal rezervată fetelor a programat miercuri, 4 septembrie, ultimele partide ale etapei a II-a din noul sezon.

Învingătoare în prima rundă, în deplasare, în fața rivalelor de la Fortuna Becicherecu Mic, scor 3-0, campioanele de la „U” Olimpia Cluj au făcut spectacol la primul meci pe teren propriu din noua stagiune.

Echipa ardeleană a trecut la scor, 9-0, de nou-promovata Selena ȘN Constanța și continuă să rămână pe primul loc în clasamentul Ligii I, poziție adjudecată încă după prima etapă!

Au marcat pentru „U” Olimpia: Teodora Meluţă, Ioana Bălăceanu (ambele de câte trei ori), Adina Borodi (o dublă) și Andreea Voicu. Cu un golaveraj de 12-0 și cu un moral excelent, „U” Olimpia și-a depus deja candidatura la un nou titlu de campioană.

Fortuna Becicherecu Mic și-au luat în această rundă revanșa pentru eșecul din prima etapă. Fetele lui Florin Pădurean s-au impus în deplasare, scor 4-1, în fața formației Independența Baia Mare, care ajunge astfel la al doilea eșec din tot atâtea meciuri.

Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, deținătoarea Cupei României, a bifat primul succes stagional. După 1-2 în prima etapă la Constanța, trupa lui Alexandru Andrași s-a întors cu toate punctele din deplasarea de la Galați, 3-1 cu Universitatea.

Luceafărul Filiași a bifat primul succes în Liga I! Oltencele au trecut cu 2-0 de Fair Play București. Primele victorii în noul sezon pentru Universitatea Alexandria, 2-0 pe teren propriu cu Heniu Prundu Bârgăului, și Piroş Security Arad, 3-1 în deplasare cu CSȘ Târgoviște.

Pentru echipele Universitatea Alexandria și Piroş Security Arad etapa a doua a marcat debutul în noul sezon, meciul direct dintre cele două, din prima rundă, fiind amânat.

Rezultatele Etapei a II-a
Independența Baia Mare – Fortuna Becicherecu Mic 1-4
CSȘ Târgoviște – Piroş Security Arad 1-3
Luceafarul Filiași – Fair Play București 2-0
Universitatea Alexandria – Heniu Prundu Bârgăului 2-0
Universitatea Galați – Vasas Femina Odorhei 1-3
Universitatea Olimpia Cluj – Selena ȘN Constanța 9-0

Clasament: 1. „U” Olimpia 6p; 2. Piroş 3p; 3. Alexandria 3p; 4. Vasas 3p; 5. Fortuna 3p; 6. Galați 3p; 7. Heniu 3p; 8. Luceafărul 3p; 9. Fair Play 3p; 10. Selena 3p; 11. Târgoviște 0p; 12. Independența 0p

Etapa a III-a
duminică, 8 septembrie, ora 11.00

Fair Play – Universitatea Galați
Piroș Security Arad – Luceafărul Filiași
Heniu Prundu Bârgăului – CSȘ Târgoviște
Fortuna Becicherecu Mic – Universitatea Alexandria
Selena ȘN Constanța – Independența Baia Mare

marți, 17 octombrie, ora 16.00
Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – „U” Olimpia Cluj

Articol de Adi Dobre