Într-o perioadă dificilă pentru persoanele în vârstă, cu risc crescut în contextul pandemiei de COVID-19, componente ale echipei Fair Play București au decis să le ofere acestora o mână de ajutor.

Președintele clubului, Ion Bărbăcioru, antrenoarea Simina Podgoreanu și jucătoarele Alexandra Anghel și Carolina Solonca au fost complici în surpriza de care au avut parte mai mulți pensionari din sectorul 5 al Capitalei.

Echipate cu materiale de protecție, fetele din echipa Fair Play București au împărțit alimente pentru 24 de locuințe din zonă. ”Campania aceasta de ajutor a pornit de la inițiativa clubului și a fetelor care locuiesc în Rahova, pentru a veni în ajutorul pensionarilor în aceste vremuri dificile pentru noi toți. Sunt doamne care nu se pot deplasa pentru a-și cumpăra strictul necesar din cauza problemelor pe care le au. Le-am văzut astăzi cu lacrimi în ochi pe unele dintre ele și mă bucur că fetele au putut contribui, măcar puțin, la ridicarea moralului!”, a declarat președintele clubului, Ion Bărbăcioru.