În perioada vacanței dintre semestrele școlare, FC Fair Play Bucuresti a desfășurat un stagiu de pregătire cu grupele de senioare și junioare în efectiv complet.

În a doua parte a sezonului au fost promovate 4 junioare la lotul A, născute în 2004, cărora li s-au alăturat și două jucătoare noi, cu experiență în Germania și Serbia.

Proiectul inițiat de profesorul Ion Bărbăcioiu beneficiază de încrederea conducerii clubului ca în următorii 4 ani FC Fair Play București să devină una dintre echipele de top din România.

Cu  majoritatea jucătoarelor crescute în propria pepinieră, cu perspectiva unei vaste arii de selecție din sectorul 5 al municipiului București, tânăra grupare din Rahova, sub comanda antrenoarelor Podgoreanu Simina (U15),  Petre Valentina  (U13), dar și a experimentaților A.Samir (U11) și Pandelescu Marius (antrenor cu portari),  președintele clubului și antrenorul primei echipe de Liga 1, prof. Ion Bărbăcioru, au început acest nou proiect cu încredere și siguranța că FC Fair Play București va deveni un nume respectat în fotbalul feminin românesc.