Ziua femeii este întotdeauna un prilej de sărbătoare, chiar și în mediul fotbalistic. Singura reprezentantă a Ligii 1 din București, AFC Fair – Play, a organizat la Liceul ”Dimitrie Bolintineanu” o amplă manifestare sportivă, la care au participat aproximativ 200 de tinere practicante de fotbal din școlile gimnaziale și liceele sectorului.

Evenimentul a fost organizat împreună cu Centrul Cultural de Tineret ”Ștefan Iordache” și Primăria sectorului 5 București.

Toate participantele au fost premiate, de la mămici și profesoare, până la ultima practicantă înscrisă, cu flori, mingi, diplome, medalii și cupe.

Președintele clubului bucureștean FC Fair Play, prof. Ion Bărbăcioru, a inițiat odată cu acest eveniment un nou proiect ,,Rahova – Fotbal și Feminitate”, în cadrul căruia a reușit să organizeze piramidal nuclee de inițiere și dezvoltare în fotbalul de bază în nu mai puțin de 24 de școli de pe raza sectorului, constituind o vastă arie de selecție, organizată piramidal până la trecerea spre performanță!

Cele 200 de tinere au fost susținute la eveniment de Ciprian Paraschiv, manager dezvoltare fotbalistică, Miodrag Belodedici, membru al Comisiei Tehnice a FRF și președintele AMFB, Marian Lumânare.