Olivia evoluează în campionatul spaniol, la Sevilla FC, unde a mai jucat în sezonul 2014/2015. Accidentarea suferită la nas a ținut-o departe de echipa națională în cele două partide disputate în luna octombrie, în deplasare, cu Belgia și Italia.

Olivia, cum ai trăit precedentele două jocuri ale naționalei, din Belgia și Italia, pe care le-ai ratat din cauza accidentării?
Din păcate, meciul cu Italia l-am trăit de pe patul de spital, eram internată după operația făcută la nas. Am fost nervoasă, emoționată, deoarece nu știam ce se va întâmpla. Este foarte dur să-l urmărești pe site-ul UEFA pentru că nu am putut să îl văd la televizor sau pe internet. Nu am putut ajuta prea mult, dar le-am încurajat de la depărtare.

Cum vă veți motiva în următoarele jocuri?
Prin muncă, să încercăm să privim pozitiv, să muncim din greu, începând cu victoria pe care trebuie să o obținem în partida cu Moldova. Este foarte important să încheiem anul cu o victorie.

Ce te-a determinat să te apuci de acest sport?
A fost o schimbare drastică în viața mea, am trecut de la handbal la fotbal și a fost o diferență foarte mare. Mi-a plăcut fotbalul, jucam în copilărie cu fratele meu, el a fost cel care m-a învățat să joc. Mi s-a dat ocazia să arat ce pot, la Târgoviște, unde am început eu, am continuat și iată unde am ajuns.
 

VEZI INTERVIUL INTEGRAL MAI JOS